UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • moim zdaniem wstretna prowokacja, chowalam w tej Firmie meza i jestem bardzo zadowolona, wszystko dopiete na ostatni guzik, z calym szacunkiem i godnoscia, Pani w biurze i szef wszystko pomogl, naprawde jestem pelna szacunku dla Firmy Charon, ze w tak trudnym momencie, tak wiele mi pomogli i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik, a te biale samochody to juz rewelacja.... jest to afera pana stonogi, ktory moze dziala na zlecenie konkurencji.....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    50
    mada(2022-10-11)
  • @mada - Stonoga ma z czego żyć nie są mu potrzebne "zlecenia" od firm pogrzebowych z miast powiatowych.
    19
    7
    Viktor po(2022-10-11)
  • @mada - Może kilka lat temu... Bo ta afera jest świeża a nie z kilku lat.
  • @Viktor po - pan stonoga czepia sie wszystkiego, azeby byc na topie i byc medialnym, sam wiele ma na sumieniu, a ja opowiadam o swoim wrazeniu i mojej sytuacji jak w tak trudnym momencie pomogla mi wlasnie ta firma i nie tylko jest to moje odczucie, ale na pogrzebie bylo wiele osob i wszyscy bardzo chwalili cala oprawe....
  • meza chowalam w lutym tego roku
  • @mada - A dziś jest październik i chodzi o ostatnie pięć tygodni. Widzi Pani sama że nie o Pani męża chodzi.
  • @mada - Skąd Pani wie jak były traktowane zwłoki? Czuwała pani przy nich?
  • @mada - Cześć Mada, poznamy się?
    0
    3
    romanoo(2022-10-11)
  • @mada - A mąż zadowolony? Może głównego zainteresowanego zapytać? Nie przejmuj się, Stonoga ma z czego żyć. A wam brakuje nawet w połowie takich jaj jakie ma on, choćby w stosunku do Kaczora i Ziobry.... W 2016 czy 17 też synusia referendarz z okręgowego pocisnął że ten dostał 5 lat za pobicie 11 latka.. gdzie wcześniej najpier do umorzenia a potem maks 2 lata a prokurator do Dubieli do EUHE spieprzył.... Dobrze robi
    9
    4
    TakieTam43(2022-10-11)
  • @Lil - ja wiem jak były traktowane zwłoki bliskiej mi osoby, bez szacunku jak rzecz, wrzucenie na "na blachę", i na siłę spięcie pasami. Dla nich to jest normalne, tj. praca, a dla osób które były obok mimo, że już zwłoki - to była ukochana osoba, która jeszcze kilka godzin temu żyła. Więc jeśli takie, szarpanie, rzucanie, dociskanie na siłę pasami, robi się przy domownikach to aż strach pomyśleć co się dzieje z drzwiami tej firmy gdzie są zwłoki i sami pracownicy.
    19
    3
    okoniowaty(2022-10-11)
  • @mada - Czego oczy nie widzą....
    2
    0
    Żabka01(2022-10-12)
  • @mada - To podpisz się imieniem i nazwiskiem, a przynajmniej z zarejestrowanego konta. W przeciwnym wypadku wiarygodność takiej wypowiedzi wygląda słabiutko...
    4
    1
    GłębokaMyśl(2022-10-12)
Reklama