UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bardzo, bardzo słabo zorganizowany Mały Bieg Niepodległości!!! Dzieci na mecie płakały, gubiły się bo nie mogły znaleźć rodzica! Obsługa mało zorientowana, brak komunikacji między personelem, trzech dyrektorów a nie wiedzą ile to jest 120 osób. Do tego opóźnienie 40 min. ! W sumie byliśmy ponad godzinę. Nie udało nam się otrzymać flagi ani pomalować buźki. Obsługa Mosiru gineła w tłumie ludzi!! A przez mikrofon mowili do ludzi z muzyką w tle! Nic nie było słychać. Nie polecam. Porażka.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    4
    Bystrzak(2025-11-11)
  • @Bystrzak - Ale czego ty oczekujesz? Od dwóch ponad lat wszystko tak (nie) działa.
  • @Bystrzak - Nie czepiamy się. Klaszczemy, bijemy brawo i uśmiechamy się. Najlepszy MOSiR w Polsce wg jakiejś tam instytucji. A ten prowadzący to zapożyczony, ? Nie zdążyli ogarnąć kogoś od siebie? Mógł w wolnym czasie uczyć, jak rozpalić ogień, gdy jest zimno
    0
    0
    Harcerz zajączek(2025-11-11)
  • A ja mieszkam na Nowodworskiej, mam do starówki sto metrów a nie miałem nawet ochoty iść słychać krzyku na wiatr ! Wolałem sobie poczytać ciekawe historyczne książki ! Źle było ? Ano.....
  • @Bystrzak - Trzeba było popływać. Na basenie było na medal. I można było pływać z dzieckiem. MOSiR. Dzięki!
    0
    0
    Serotonina(2025-11-11)
Reklama