UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jestem osobą bezrobotną zgłoszoną w urzędzie pracy i przedstawiłem dokument potwierdzający a mimo to wniosek odrzucono bo wymagają potwierdzenia pit ? A więc gdzie prawda bo to co dziś czytam jest nie adekwatne do praktyki.
  • Nieadekwatnie albo lepiej adekwatnie weź się do roboty i za naukę języka polskiego. Nic od siebie nie daję ale od innych wymagam.
  • Nauczycielu ! Pracowałem 45 lat i nie życze sobie mierzenia wszystkich jedną miarą, szacunku trochę !
  • Jaką jedną miarą, wskaż miarę. Po 45 latach na zasiłku dla bezrobotnych, komu ty takie bzdury opowiadasz, wiesz o czym w ogóle piszesz?
  • Bezrobotny nie oznacza że pobiera zasiłek ! Pracy nie ma bo nie ma zdrowia a takich nie zatrudniają. Lata pracy udokumentowane lecz brak lat do emerytury a wcześniejsza nie każdemu odpowiada. I po piąte kim ty jesteś ?że oceniasz i obrażasz ?
  • @vpl - Nikogo nie obraziłam. Po dwunaste tylko odnoszę się do wpisu bo mam do tego prawo. Po 45 latach pracy przysługuje emerytura, nawet nie wiesz od jakiego wieku osoby ubiegającej się. Jeśli jesteś mężczyzną oznaczałoby, że podjąłeś pracę w wieku trzynastu lat, ciekawe kto to udokumentował. A osoby chore w tym wieku są na rencie. Lepiej być bezrobotnym, niezarejestrowanym niż być na rencie lub wcześniejszej emeryturze, która po osiągnięciu wieku emerytalnego staje się zwykłą emeryturą. No bardzo ciekawe, gratuluję fantazji. Po osiemnaste zacznij myśleć.
  • Aniołku ! Naukę i wojsko mam wliczone w staż a szkole zaczęłam 1980 roku. Dziś mam skończone 62 lata. Oddałem 35 litrów krwi, bezinteresownie. Zasiłku nie pobieram bo nie jestem hieną, wiem że mamy czasy że za 800+ rodzą, często by za te pieniądze zmieniać komórki ale ja nigdy od państwa złotówki nie wy odebrałem, żyje z oszczędności ! A ty co osiągnęłaś w życiu ?
  • Jedno nie dopisałem ale wskazane bo roboty same się dziś nie domyślą, że nie wszystkie lata są udokumentowane bo nie jest tajemnicą że i pracować też trzeba bez zatrudnienia by żyć ! To wszystko, Miłego Dnia !
  • Młodzi są coraz głupsi to widać na każdym kroku za kilka lat będziemy używać tylko obszarów mózgu odpowiadających za jedzenie i wydalanie pod warunkiem że będziemy mieć jakiekolwiek zdolności do zarabiania na to jedzenie ludzie którzy używają AI do najprostszych rzeczy zatracają zdolność logicznego myślenia w szkołach książki zastępuje się tabletami gdzie nie uzyskujemy wiedzy tylko odpowiedzi na pytania ! "Rodzicu, Nauczycielu - AI nie jest wrogiem. Jest sygnałem ostrzegawczym. Jeśli dziecko szuka przyjaciela w serwerowni, to znaczy, że nie znalazło go w domu"
Reklama