UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kpina. W Gdańsku na kartę mieszkańca pójdziesz za darmo do zoo, które zwykle jest drogie, za darmo na lodowisko, które zwykle jest drogie to wiem na bank i być może basen też itp. itd. a u nas co? Zniżka 10%, 15%? Nie rozbrajajcie mnie, a później zdziwienie, że wszyscy stąd wyjeżdżają, ale za to rada miasta oglądałem live parkingi płatne kolejne bardzo chętnie uchwala i tylko to potrafi Elbląg robić dla mieszkańców brać. Wszystko co było dla nas dobre zostaje zlikwidowane i zamienione na droższe płatne. Za wszystko trzeba płacić. Kible polikwidowane. Już nawet na starym mieście nie ma tego, który był jeszcze nie dawno. Ile jest zniżki na lodowisko i na krytą pływalnie? Bo nigdzie nie ma nawet takiej informacji? Jest link do strony, gdzie wszystko jest grubo płatne. Karnety itd. Żadnej informacji jaki jest koszt po okazaniu karty mieszkańca. Tragedia. Po co więc ją tworzycie małpując po innych miastach skoro inne miasta robią to po to, bo wprowadzają darmowe wejścia, a nie oszukane promocje jak w sklepach, gdzie cena standardowa jest zawyżona i jest -10 15 czy 20% zniżki kogo chcecie nabrać na to wszystko. Bez jaj, Zacznijcie nas traktować poważnie, albo stąd wyjedziemy jak tylko będzie okazja.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    5
    Obywatel XYZ(2026-01-14)
  • @Obywatel XYZ - Tacy jak ty, których życiową filozofią jest powiedzenie, że "za darmo to uczciwa cena" powinni wyjeżdżać z Elbląga jak najszybciej. Nie szantażuj nas typie, tylko myk do szafy po walizki.
Reklama