UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • a jakies durne pomniki stawiają za kupę kasy, i 70 baniek na wybory, ktore sie nie odbyly
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    29
    18
    xxxxx xxx(2022-01-24)
  • @xxxxx xxx - Człowieku z tym podpisem z gwiazdek. Jesteś chory z nienawiści do innych osób którzy inaczej myślą niż Ty.
    20
    21
    Bolek i Lolek(2022-01-24)
  • @xxxxx xxx - Zamiast pisać głupie komentarze to lepiej pomóż
  • @xxxxx xxx - No, a ile ludziom można by pomóc za kasiorę zajumaną za poprzedników, nie? Tak lekko licziczyć ok 180000 osobom. Średnie miasto.
    6
    12
    oiuyttt(2022-01-24)
  • @xxxxx xxx - No I Komora 90 baniek na referendum sprawie JOW. tuz przed wyborami, a poszlo 8% ludzi I referendum niewazne 90 baniek poszlo sie j. .. .Garbusiarz cyklista pamietasz synek?
  • @Bolek i Lolek - Ten kraj wywala grube miliony na głupoty i twierdzi, że nie ma pieniędzy na leczenie, ale twierdzisz, że to autor komentarza jest chory z nienawiści? Gdybyście przestali wywalać pieniądze w błoto, to już byśmy dawno wyleczyli wszystkich Polaków. Ile osób można by było wyleczyć za same 70 mln za wybory, o których każdy wiedział, że się nie odbędą? A to tylko ułamek tego strat.
  • @Bolek i Lolek - Masz rację a mój błąd że zareagowałem na wpis tego... i odpisałem. Trudno. Ale wpłacam.
    6
    0
    oiuyttt(2022-01-24)
  • @oiuyttt - Sam Nowak jakby się podzielił to by wystarczyło. Hashtagi: #Historia
  • @xxxxx xxx - Zamiast pisać durne komentarze, lepiej wpłać jakąś kwotę. Te gwiazdki wypisz sobie na czole żeby wszyscy wiedzieli co o Tobie myśleć.
  • Niby kto wiedział że te wybory się nie odbędą?nikt. i nie pisz głupot.
  • @oiuyttt - Bravo to jest ważne teraz
Reklama