UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niech mi ktoś powie, jak to jest: młoda, wysportowana dziewczyna, w ciąży, więc zapewne nadal zdrowo się odżywia, a dopadł ją rak. .. :-(
  • Jak Ci powiem, to i tak mi nie uwierzysz, a może nawet zwyzywasz od fanatyków teorii spiskowych. Pamiętaj jednak, że nawet Roman Dmowski uważał, że wojna z Niemcami jest niemożliwa, a kilka lat później rozpoczęła się 2 wojna światowa.
  • Kiedyś nie wierzyłam w duchowość, w to, że ludzie chorują przez innych. Teraz wierze. Wspierasz chorujących ludzi bezinteresownie, a potem spotykasz w życiu takiego wdowca któremu kiedyś anonimowo się pomogło a on okazuje się być podłym człowiekiem bez wdzięczności.
  • Czasem osobiście spotkasz podłego człowieka, któremu się pomógło, a czasem nigdy nie spotkasz osobiście kilkunastu wdzięcznych ludzi, wdzięcznych do końca życia za pomoc.
  • Tak dopadł ją rak i Ciebie też może dopasc w każdej chwili mało tego nie paliła poczytaj o komórkach rakowych są w każdym z nas mogą się lada chwila obudzić wpłać coś i nie zastanawiaj się nad czymś o czym nie masz pojecia
  • @Łos - Nie wiem, dlaczego twierdzisz, że nie mam pojęcia o komórkach rakowych. Dlaczego powinnam tylko wpłacić pieniądze, a nie mogę zastanawiać się, tak po ludzku, nad krzywdą drugiego człowieka i niesprawiedliwością losu. Gdy na raka choruje osoba, która całe życie o zdrowie nie dbała, to - mimo że też jej szkoda - można było się tego spodziewać. Gdy chorują ludzie będący przykładem zdrowego stylu życia, czuję wielką niesprawiedliwość i smutek. Życzę dużo zdrowia p. Angelice.
  • Wszystko mamy zapisane genach. Jedni prowadzą higieniczny tryb życia i chorują, inni z kolei piją, palą latami i nic im nie jest
Reklama