UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Z całym szacunkiem dla Was, bo szacunek należy się każdemu. Dlaczego dopiero teraz ?? Jak się zadyma zrobiła ?? Co stało na przeszkodzie, aby "Tę kafejkę "zorganizować o wiele wcześniej, np; kilka lat temu ?? Tematów do dyskusji byłoby wiele. "Musztarda po obiedzie ", jak dla mnie. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam Was I elblążan.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    60
    28
    pampi-ZAWADA(2020-02-02)
  • @pampi-ZAWADA - Masz rację. Myślę, że ta kaffe powinna być pod wezwaniem Naj. sztuba.
  • To jest typowy wpis - "dlaczego dopiero teraz" . Trzeba było ruszyć... i zorganizować samemu taką kawiarenkę, a nie biadolić i wypisywać coś o musztardzie. To jest typowa krytyka, która nic nie wnosi oprócz pretensji do całego świata, no i może zazdrości, że to ktoś inny wpadł na taki super pomysł.
    12
    6
    Nie prawnik, a emerytka życząc(2020-02-02)
  • @pampi-ZAWADA - A dzis Pan Prezydent Duda powiedział, ,nawet jesli z listami poparcia do KRS jest coś nie tak to i tak niczego to nie zmienia". .. nie mam pytań Pampi. .. to jest zamach rzadu na praworządność!!!!
    7
    2
    pisza o tym i mówia(2020-02-03)
Reklama