UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Moja historia jest podobna do innych ale kiedy nie masz od wielu lat do kogo się odezwać  to piszesz bo myślisz że ktoś słucha ? Zaoszczędzone środki na czarną godzinę zostały wyczerpane a zadłużone mieszkanie czeka na eksmisję, dlatego przydała by się dobrowolna pomoc w dramatycznej sytuacji  bo mimo wielu lat ciężkiej pracy jest źle. Życie nie było usłane różami a do emerytury  trzy lata, nie doczekam... Problemy z kręgosłupem nie zachęcają  do zatrudnienia mimo że mam kwalifikacje mistrza w budownictwie i byłem często prowadzącym, wzorem do naśladowania. Odznaka „Honorowy Dawca Krwi - Zasłużony dla Zdrowia Narodu”: jest moją wizytówką, służyłem  przez wiele lat pomocą, darem życia dla potrzebujących. Dziś to wszystko nic nie znaczy, wiek i zdrowie przegrało. Dziś już nie jesteś potrzebny, nie istniejesz, zostałeś sam ! Żyjemy w czasach żerowania na ludzkiej krzywdzie, oszustwa są codziennością ale nie należy wszystkich mierzyć jedną miarą ! Nie naciągam, nie oszukuje, można sprawdzić. Faktem jest że i ty możesz pomóc uratować  życie.   PL48 1090 2617 0000 0001 4864 4333 swift - wbkpplpp  !
  • Zgoda na odejście.....
  • Moze ”Elblaskie Anioly” pomoga?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Sylsyl(2025-12-10)
Reklama