UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Panie Załuski, nie do końca daję wiarę w Pana sprostowanie. Wątpię, że na 5 minut przed głosowaniem, dowiedział się Pan, jaką kwotę dostanie Silvant. O coś występowaliście, o coś prosiliście. Żeby nie było, jestem pod wrażeniem Waszych kajaków i sportu walki. Czy czasem, to nie jest tak, że to Pan czegoś nie dopatrzył i dziś wylewa gorzkie żale? To jak po założeniu obrączki, narzekać, że żona jest blondynką. Jest Pan wice w radzie sportu, więc na każdym etapie mógł mieć Pan wgląd w dokumenty, tylko czy się chciało? Najpierw trzeba samemu uderzyć się w pierś, zrobiłem wszystko jak należy, a nie narzekać. Nie wierzę w ani jedno słowo dotyczące niewiedzy. To jest śmieszne tłumaczenie. To niestety moim zdaniem Pana niedopatrzenie i próba dziś odepchnięcia od siebie odpowiedzialności. Swoją drogą duża banka na kopaczy z Olimpii jest skandalem, to ten klub powinien płacić miastu, za ośmieszanie wizerunku.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    4
    Matteoo777(2026-01-30)
  • @Matteoo777 - Dokładnie. Proszę odejść honorowo z tej rady, która była "za". Szkoda, że "za" byli ludzie, którzy mieli u mnie szacunek.. mieli. Marcin, ty też byłeś "za"? Dlaczego?
  • @Matteoo777 - Proponuję nie zabierać zdania w tematach co do których nie posiada się wiedzy. I przez to podważać zaufanie do człowieka, który akurat w tym temacie wie co mówi
Reklama