UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Po przeczytaniu tego artykułu jestem totalnie zszokowany tylko dlatego, że można tak bezmyślnie decydować o nieodpłatnym oddaniu klubowi z Ukrainy głównego obiektu sportowego w Elblągu. Teraz rozumiem dlaczego hala przy ul. Grunwaldzkiej aktualnie poddana jest modernizacji z głównym ukierunkowaniem na zmianę oświetlenia. I oczywiście miasto za to płaci. A to nie koniec wydatków bo trzeba zakupić wykładzinę podłoża z teraflexu, całego osprzętu do rozgrywania meczów piłki ręcznej. Zapewne konicznym będzie zainstalowanie ekranów telebim na potrzeby transmisji TV. Oczywiście to wszystko na koszt miasta czyli z naszych podatków. Nawet nie chcę sobie wyobrazić jak to zdezorganizuje rozgrywania meczów i treningów Startu Elbląg w Orlen Superlidze czy też rozgrywania meczów międzynarodowych do których Star został zgłoszony.
  • witam a ja mam propozycje dla was tylko kopacze z Olimpi i nikt wiecej i coraz wieksza dziura bedzie sie robic z tego Elblaga a nie może Brauna Bakiewicza zaprosic bedzie cyrk za darmo już byl na Starym Mieście same stare dziadki boże co sie sie w tej POLSCE dzieje
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    elblążanin od urodzenia(2025-07-22)
Reklama