UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A kto ma niby grać w tej docelowej II ligowej drużynie? Roczniki 70? To kto przyjdzie na ich mecze? Ich wnuki? Panowie jak chcą bawić się w piłkę ręczną to skrzyknąć się i pograć sobie dla zabawy, prywatnie, po pracy. Jak reaktywować drużynę to z prawdziwego zdarzenia, złożoną z młodych zawodników, którzy nie dostaną zadyszki po 15 minutach i będą mieć ambitne, do zrealizowania cele w postaci awansów do wyższych lig. Wtedy będą kibice i pieniądze miejskie i sponsorów wydane z sensem. Ktoś ma pomysł ale kierunek raczej nie ten.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    14
    Gosc565(2023-04-05)
  • @Gosc565 - Ja chyba wiem kto pisał ten komentarz. Nie bój sie i otwieraj swój klub mistrzu. Tylko nie próbuj nam mówić co mamy robić i zajmij się sobą kajakarzy.
    3
    3
    Zawodnik Truso(2023-04-05)
  • @Gosc565 - Gościu wsiadaj na swój śmieszny kajak i won
    0
    5
    Dani 5555(2023-04-05)
  • @Gosc565 - Jesteś po prostu śmiesznym małym człowieczkiem, który chce wziąć pieniądze ze spółki skarbu państwa czyli z naszych podatków i chcesz otworzyć w klubie kajakarskim klub piłki ręcznej. Zobaczymy gdzie doplyniesz
    4
    1
    Gość 123456(2023-04-05)
  • @Gosc565 - Zaufaj ze nawet roczniki 70te mogą mieć jakieś cele a jak skończysz 40lat to co stwierdzisz Ze przechodzisz na emeryturę???
    4
    0
    #Olimpia#A8(2023-04-05)
  • @#Olimpia#A8 - Mam 57 lat i widzę że chyba niefortunnie przypisano moją opinię komuś innemu
    2
    0
    Gosc565(2023-04-05)
  • @Gosc565 - Ja jestem rocznika lat 70 i mam pytanie czemu mi ublizasz? Na jakiej podstawie uważasz, ze mogę dostać zadyszki? Znasz mnie? Znasz moje możliwości? Po co robisz tak brzydkie rzeczy? Nie wstyd Ci? Jest takie powiedzenie; nie chcesz pomóc - nie przeszkadzaj. Jest tez inne powiedzenie: te nieco mocniejsze o tym jak to człowiek jest mocny w gębie przed klawiaturą. Dam ci radę, milczenie jest złotem. Szanuj drugiego człowieka i odsuń się na bok. Zostaw to ludziom z pasją. Ty rób swoje najlepiej jął potrafisz, a od roczników 70-tych się odczep, bo prawdopodobnie tez kiedyś będziesz miał lat podobnie jak my, a ja Ci zycze żebyś wówczas miał taka kondycję jak ja. Może mi dorównasz, a może nie. Ps. Skąd wiesz, ze maja grać roczniki 70? A może 80 lub 90? Nieładnie, oj nieładnie.
Reklama