UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czy doczekamy się w końcu tej prawdziwej POLICJI a nie powrotu do MILICJI która zamiast być przychylna dla obywatela to ponownie wracamy do pałowania i pryskania w oczy gazem ??? Jak popełnisz jakieś przewinienie to POLICJANT powinien ci wytłumaczyć twoje przewinienie a nie od razu i to z grubej rury karanie. A wszystko to poprzez motywację dla tych POLICJANTÓW przez swoich przełożonych. Im więcej mandatów tym większa premia czy tam w ogóle premia.
  • Policja to temat morze ! Gdyby byli misiaczkami do przytulenia też by było źle. Pamiętam jak w Niemczech zabrakło nam alkoholu i podjechałem pod wpływem do CPN, było ok. północy i pech chciał że samochód zgasł na światłach i nie chciał zapalić a dosłownie po minucie policja podjechała za mną, mimo to zachowałem spokój a tu wychodzi kobietka w mundurze i pyta o problem, odpowiedziałem po niemiecku że nie mogę uruchomić auta a ona na to nie ma problemu, razem ze swoim kamratami podwinęła rękawy i zaczęli pnie pchać, samochód odpalił a ja ze wzruszeniem pojechałem po napoje. U nas zaczynają od balonika i ukarania !!!! Nie sugeruje że moje zachowanie było ok. bo nie było ! ale ludzkie podejście człowieka jest ważne.
  • MariuszLewandowski-Fc Nie przesadzaj... koledze na Bema zablokowała sie skrzynia w Seicento... Drogówka podjechała i Policjanci "przed bardzo duże P" zepchnęli go na chodnik przy pętli na Saperów. Innym razem jakiś debil wyrwał znak przy Agrykola i wybił szybę wkładając ją komuś do samochodu - policjant wyjął znak i wsadził na miejsce choć nie musiał. Jak wszędzie są Ludzie i przecinaki Zaczynają od balonika bo lubimy wypić w jeden wieczór tyle co Niemcy w miesiąc. Ale fakt mnie nigdy nie sprawdzała Niemiecka Policja o faktycznie jest tam spora ilość Pań. I o dziwo nawet ładniejsze niż te na ulicach....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-06)
Reklama