UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mnie uderzyła zupełnie inna sprawa, czas kontroli, 1,5 h. , jak długo polcjanci mogą zatrzymać człowieka? - czy 1,5 godz. , to tylko tyle ile I'm się chciało, czy mogli jeszcze dłużej? np.3 godziny a može 5 godz. lub dłużej? Czy mają jakiś limit, ktoś napisał miała 200 m mogła iść, ,ale jak podczas kontroli? I bez potrzebnego sprzętu. A jeŝli mam w domu osobę chorą, albo jeszcze gorzej - lek się skończył I potrzebny natychmiast, to ci władcy świata I chorych dusz mogą wyprawiać taki cyrk - pytanie jest jak długo( czas takiej intereencji) mogą to robić. Pan panie Mariuszu jest taki obcykany, czy może pan wie jak długo oni mogą to robić?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Zaskoczony..!!(2025-12-06)
  • MariuszLewandowski-Fc @Zaskoczony..!! - Tego akurat nie wiem ale będzie to wynikało z średniego czasy podobnych czynności wykonywanych w całej Polsce. To oczywiście dowód na absolutny brak umiejętności sprawnego przeprowadzenia kontroli Na stacji diagnostycznej badanie trwa około 20 minut z najazdem na hamownie i sprawdzeniem pojazdu na "szapraku" Kontrola na drodze z natury rzeczy powinna być krótsza chyba że kontrolujący nie wiedzą co mają kontrolować ani jak kontrolę przeprowadzić. Kontrola jaką miałem ostatnio w Niemczech zajęła około 3 minut a prowadziły ją dwie policjantki nieprzeciętnej jak na Niemcy urody. Tan naprawdę już czas prowadzenia kontroli uzasadnia zwolnienie obu tych policjantów za brak kwalifikacji zawodowych w sensie motorycznym. Ale to nie przepis ale średni czas kontroli stanowi odniesienie. Na budowie pomocnik murarza który przenosie dwie cegły na godzinę kończy prace na zasadzie Noga Dupa Brama po 30 minutach....
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-06)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A może ktoś wie jak długo ci policjanci mogą to robić, bo oni sami napewno tego nie wiedzą.
    0
    1
    Zaskoczony..!!(2025-12-06)
Reklama