UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wczoraj czytałem że pis próbuje przejąć siłowo władze na granicy i ustawia swoje punkty graniczne na wzór afganski. Propaganda wygładziła fałdy mózgowe
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    14
    Fanatycy religijni(2025-07-03)
  • @Fanatycy religijni - Tak, a Kaczyński przyjechał czołgiem i zdobył nadgraniczne Gorlitz, teraz posuwa się w głąb Niemiec. Idioci byli, są i bedą. Taki jest świat.
  • @Fanatycy religijni - W kraju rządzonym przez PiS minister MSWiA zrobiłby porządek na granicy w 24h i te matoły w kamizelkach leżały by skute za zakłócanie porządku publicznego. Tych z Koalicji prowadzenie Żabki by przerosło a udają, że rządzą krajem. Jako wyborca KO stwierdzam, że nigdy więcej na te melepety nie zagłosuję. Hołownia + Kosiniak Kamysz robią za sabotaż tego rządu od początku powstania. Oby nie weszli do Sejmu w 2027 r. a Konfederacja zrobi swój porządek jako koalicjant Kaczora.800+ tylko dla pracujących, koniec ze sponsorowaniem Banderowców itd.
  • @Fanatycy religijni - Są na fali. Do polityki trzeba się nadawać. Prezydent ich. Sejm ich za dwa lata. Nie potrzeba propagandy wystarczy twardy elektorat PiS. Paniska najadły się pizzy 15.10 na noc przy wyborach do Sejmu ale ich brzuch rozbolał w 2025 r. zapomnieli przy wyborach jak głosować. To nie byli wyborcy Koalicji tylko chwilowo przeciwko PiS byli.
  • A ja myślę, że koniec że sponsorowaniem patologii, !! Czas najwyższy! A nie naklepią dzieci, biorą 800 plus, inne socjale i tatuś z mamusią w domku, a do roboty! Niech chociaż jedno z rodziców pracuje, !! To Ci nie przeszkadza??!! Bo mnie tak ! Dość sponsorowania patologii.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Dość!!!!(2025-07-03)
Reklama