UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przypominam sobie, jaką burę otrzymałem od prezydenta. .. obecnego, gdy w 2015 roku pobiegłem w Biegu Niepodległości mając na sobie koszulkę z napisem "nie lubię ruskich. .. pierogów". Usłyszałem, że prezydent się na mnie zawiódł, a radni. .. nie dowiedziałem się nigdy którzy, chcą mojego zwolnienia z pracy. Dostałem zapytanie, czy zdaję sobie sprawę z tego, jak napięte są stosunki między Polską, a Rosją. Poczułem się, jak główny bohater z filmu "Jak rozpętałem drugą wojnę światową". No i pouczony zostałem, że w takiej koszulce to mogę sobie biegać w Ełku, a nie w Elblągu. O innych uwagach ze strony byłego vice nawet szkoda pisać. Żal ściska 4 litery. Taki był i pewnie jest klimat. Parodia westernu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    37
    16
    Instruktor WOPR(2022-02-28)
  • @Instruktor WOPR - bohater!
  • @Instruktor WOPR - Bo Elbląg należy nadal do KOMUNISTÓW i jakiekolwiek działania normalizujące w naszym mieście od razu budzą oburzającą ich reakcję.
  • @Instruktor WOPR - No i proszę sobie tam biegać i dać już naszemu miastu spokój. Papa!
  • @Instruktor WOPR - Wychodzi, że Wróbel z ekipą jest wielbicielem ruskich. .. pierogów; -)
  • @Instruktor WOPR - I słusznie zwrócono ci uwagę, bo za potępianiem działań Putina nie musi iść rusofobia. Na każdym kroku te skrajności.
    10
    8
    Viggen147(2022-02-28)
  • Kiedy Wróblewski i Nowak założą takie koszulki i pobiegną ?
  • @Instruktor WOPR - Może warto się zapytać vice, czy w tym roku również pojedzie na dzień zwycięstwa w maju do okręgu 39?!
    1
    0
    Kat_Na_Idiotów(2022-03-01)
  • @Instruktor WOPR - Człowieku nie wybielaj się z tymi swoimi przekonaniami i jakimiś tam wydumanymi "dokonaniami". Masz ambicje które Cię przerastają, tak czy tak "celebrytą"nie zostaniesz? Ty i film nie ośmieszaj się, a może Ty żyjesz iluzjami? I nie mieszaj gatunków filmowych do swoich "przemyśleń".
  • @Instruktor WOPR - ,@ eb Niestety nie ogarniasz sytuacji dobry człowieku. .. Oni po prostu doskonale wiedzieli, w 2015,jakim cudem działa Port Morski Elbląg sp. z o. o. którego udziałowcem jest miasto i co roku dokłada (może obecnie chwilowo nie dokłada, trzeba poczekać na sprawozdanie finansowe )do niego po 100 000 zł żeby mógł egzystować, a i tak PME sp. z o. o. wykazywała stratę na poziomie 100 000 zł. Teraz padnie bez szans na egzystencję. To będzie efekt uboczny ukraińskiego syndromu Putina.
    3
    0
    GłębokaMyśl(2022-03-01)
Reklama