UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • a co szkoszi obiecać...
  • @aba - Oto chodzi. Pisowskie pół Polski wciąż wierzy że w 2025 z linii produkcyjnej zjedzie pierwsza Izera. Są tez tacy którzy kupują "bilety". Jedni jak mówią to mówią inni jak mówią to robią. Pis i PO to jak woda i ogień
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    22
    Zależy kto obiecuje(2025-07-29)
  • @Zależy kto obiecuje - W oryginale z czasów "komuny" to brzmiało "... jak partia mówi, że weźmie - to weźmie, a jak mówi, że da to mówi... "! Ale idea hasła podobna, brzmi ładnie! A co do "Izery", to ja jestem starszy człowiek, dokładnie pamiętam różne przymiarki do polskiego, nowoczesnego samochodu, np. pamiętam różne prototypy "Syreny", niektóre całkiem fajne, no ale finał jak zwykle. Czasem mi nawet szkoda tych "Pisiorów", ale są dorośli! Tu przytoczę ulubione powiedzenie mojego nieżyjącego kolegi - "... nie uważałeś jak robisz, teraz rób jak uważasz... " Tym miłym akcentem, adresowanym do "pisiorków", zakończę!!!
    7
    5
    życzliwy stefek(2025-07-29)
  • @Zależy kto obiecuje - Pis i Po to to samo szambo jak byś nie zauważył.
    5
    5
    werftg(2025-07-29)
  • @aba - wreszcie ten rząd przyzna pieniądze n a budowę zbiornika, a twój od 2017 roku nie kiwnął nawet palcem...
  • @Zależy kto obiecuje - dotacja unijna do r 2030?
Reklama