UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • PolExit 🇵🇱
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    18
    PolExit(2025-12-19)
  • @PolExit - To wypad do putina jak ci się Europa nie podoba
  • @PolExit - Polexit i Sowietyzacja. Widać że ciągnie pisiorow żeby przeprowadzić referendum za wyjściem z lewackiej unii.... i przystąpieniem do bratniej Rosji. Kiedyś Targowica dziś Nowogrodzka. Nie ma szczęścia nasza Ojczyzna do obywateli
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    7
    Elblong lubi to(2025-12-19)
  • @Elblong lubi to - Brak wiedzy, służalczość wobec sztucznego tworu bi smarka i brak własnych kreatywnych pomysłów to cechy takich jak ty. Niestety to przykład na to, że ludzi prostych nie należy edukować na siłę. Szkoda czasu.
  • On/polexit/nadaje u Putina
  • Ciekawa jestem jak ty jesteś wyedukowany?, po wpisie sądząc to poziom szkoły podstawowej, pokaż mi swój dyplom ja ci pokażę swoje. Do jakich sukcesów osobistych doprowadziła ciebie twoja kreatywność, możesz się pochwalić i pokazać? Ja jestem gotowa.
  • mieszkanie 60m2 w kredycie to nie jest sukces.
  • @Elblong lubi to - Do takich jak Ty też nie ma. UE to Niemcy, którzy nigdy dobrze nie życzyli. Jedyna szansa dla Nas to silna Polska. Prymitywne kłamstwo, że PIS ciągnie do Rosji. Takie prorosyjskie działanie, widać, że Elblong to pożyteczny idiota lub gorzej. Kaczyński uważa że Putin zabił mu brata bliźniaka i ciągnie do Putina. Rosja wystawiła list gończy na prezydentem Nawrockim. Targowica to Tusk i cała koalicja. Większość działań Tuska sprzyja Niemcom, i dalej Rosji. Przypadek.
  • Polska jest w Europie i tylko Ty tego nie wiesz. Do innej UE występowaliśmy, a teraz jest dyktaturą Niemiec. Chce żyć w niepodległej Polsce. Sam wypad do Niemiec jak nie jesteś Polakiem.
  • @bra - Unia Europejska to 27 państw członkowskich i każdy ma jeden głos dzbanie jeden. Wyssana z palca historyjka o liście gończym za Nawrockim. Mniej snusów wciągajcie to Wam może klepki w główce wrócą na swoje miejsce.
Reklama