UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przecież prawdziwej daty urodzenia Chrystusa nigdy i nigdzie nie zapisano więc ? Niema i nie było osoby by ten zapis widziała a dziś to tylko wymysły i fantazje dla potrzeby człowieka ! Wiara musi być oparta na prawdzie, której nie znamy dlatego też trudno nie zrozumieć inne wiary i obrzędy bo jest to czysty wymysł ludzki.
  • Chyba chłopczyku nie rozumiesz co to jest wiara? Wiara nie musi być oparta na prawdzie i faktach, to nie byłaby wiara lecz wiedza. Zachowaj te filozofie dla kolegów z piaskownicy. Sama jestem ateistką, ale nikomu nie zabraniam wierzenia w cokolwiek.
  • Wiara musi być oparta na prawdzie ? Przecież jest dokładnie odwrotnie.. Wiara to kłamstwa. Gadający wąż, dziewica w ciąży itd. Za głoszenie prawdy jeszcze kilka stuleci temu groził stos
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Wiara to kłamstwa(2025-12-26)
  • @Wiara to kłamstwa - Dokładnie jest odwrotnie i dlatego trudno pogodzić się z twierdzeniem że prawda to wiedzą a wiara to mit !
  • Nie ubliżaj i nie poniżaj mnie na stare lata bo ja nie sugeruje że się mylisz ? tylko skoro wiara i prawda to nie spójność to powinna być zakazana bo jest świadomym głoszeniem kłamstwa !
Reklama