UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To co dzieje się na polskich drogach to dzicz.... Policja nie reaguje i przyzwala...
  • Do pierwszej części komentarza musze się zgodzić. Na drogach panuje dzicz, samowola, większość kierowców za nic ma znaki, kompletnie je ignorują, natomiast Policja reaguje i nie pozwala na takie zachowania, lecz niestety nie może być wszędzie, co skutkuje tym co napisałem na początku. Dobry przykład to teren przy basenie na Moniuszki. Obstawione wszystkie możliwe trawniki, chodniki, wjeżdżanie pod zakaz, cyrk, ale na szczęście sporo z tych asów drogowych znalazło wczoraj za wycieraczką wezwanie do KMP.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    0
    Ploterek(2025-07-07)
  • @Ploterek - "ale na szczęście sporo z tych asów drogowych znalazło" - przejeżdżałem tam. To co zobaczyłęm, ta dzicz samochodowa..... współczuję mieszkańcom Moniuszki i okolic. I zastanawiałęm się czy policja czy SM zareaguje na to bo nie widziałem ich.
  • @Ploterek - Jeżeli skutkiem realizacji na drodze durnowatego lub chamskiego zachowania byłby mandat wymagający zaciągnięcia kredytu lekcja przepisowego i kulturalnego zachowania na drodze przynajmniej przez czas spłaty przyniosłaby skutek. Zbyt wielu marginalnych etycznie ludzi siada każdego dnia za kółkiem aby dać upust swojej agresywnej osobowości. Kiedy spotykamy takich ludzi w "akcji", na osiedlu, w sklepie... zastanówmy się, co może zrobić kiedy usiądzie za kierownicą... co może zrobić tobie i bliskim?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Przyjezdny(2025-07-07)
Reklama