UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Uważam, że właściciel psa wykazał ogromną nieodpowiedzialność. Psa wyprowadza się na smyczy, zwłaszcza zbliżając się do rzeki. Zwierzęta są członkami naszych rodzin, dbamy o nie i kochamy. Uważam jednak, że ich życia nie można stawiać wyżej nad własne. Mamy zobowiązania wobec dzieci, współmałżonków. Często zdarza się, że zwierze przeżyje, ale ratujący je człowiek już nie.
  • Zwierzęta są członkami naszych rodzin, dbamy o nie i kochamy po czym piszesz że tak naprawdę nie warto ratować członka rodziny? Patrzeć jak się topi? To właśnie z miłości i troski ten człowiek próbował go ratować. Jakby wpadło twoje dziecko też byś stał i patrzył? Nikuś już zawsze zostanie w naszej pamięci
  • Bo pies to właśnie członek rodziny o którego się dba i kocha jak nikogo innego i nie można pozwolić żeby go skrzywdzono, nawet narażając na to swoje życie. Nie mogłabym myśleć z myślą, że mój psiak umierał w męczarni a ja sobie stałam i nic nie robiłam.
  • Wypowiadasz się nie wiedząc jak sytuacja wyglądała ale nie bede ci jej objaśniać skoro sam/sama wyciągasz wnioski z artykułu który I tak już minął się z prawdą. Nigdzie nie jest napisane że pies nie był na smyczy lub że był na spacerze. .. radzę pomyśleć za nim cos się napiszę. Poza tym ja jako córka tego człowieka jestem z niego dumna bo nie każdy człowiek by się wykazał taką odwagą i miłością do swojego pupila. Bo jak sam/sama napisałaś/eś zwierzęta to członkowie rodziny a nikt kto kocha swojego członka rodziny nie stałby i nie patrzył jak się topi, tylko rzucił by mu sie na ratunek. Także życzę nauczyć się dostosowywać swoje zachowanie i wypowiedzi do danej sytuacji. Nie pozdrawiam.
  • Jaki członek rodziny, brat, ojciec, może syn?. psa można kochać, rozpieszczać ale nigdy nie będzie członkiem rodziny. Pies jest tylko domownikiem.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    Milord(2022-02-14)
Reklama