UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak sobie pomyślałem... czyli ktoś przywiezie zestaw jakichś klamotów, które zostaną zakwalifikowane jako zmieszane. Klient zapłaci za odbiór odpadów przez PSZOK (niemało po ostatnich podwyżkach), a pracownicy PSZOK przesortują to i wystawią zdatne rzeczy do odbioru przez innych ludzi? W sensie PSZOK kasuje za odbiór klienta, a potem wystawia towar spowrotem do zabrania?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    co_ten_pszok(2026-03-12)
  • @co_ten_pszok - Co w tym takiego dziwnego? Ich ciężarówki nie są napędzane powietrzem. Pracownicy nie robią tego charytatywnie. Przynajmniej wszystko będzie w jednym miejscu i nie trzeba będzie latać po całym mieście, żeby przypadkiem trafić na coś ciekawego, co ktoś uznał za zbyteczne. To jest bardzo fajna inicjatywa.
    4
    0
    KapitanSzyderca(2026-03-12)
  • @co_ten_pszok - PSZOK - czyli - Przywieź Szrot Opchniemy Komuś I koło się zamyka - Bareja wiedział, że komuna nigdy nie umrze, a te unijne kmiotki rude i w hełmach to tylko przejściówka.
    1
    7
    PRL- u gdzie jesteś?(2026-03-12)
  • @KapitanSzyderca - Co proszę? Na PSZOK odwozisz sam. Jakie ciężarówki? A co firma od śmieci wywozi od Ciebie na PSZOK to masz zapłacone w umowie na odbiór odpadów. Pomysł na papierze fajnie wygląda w praktyce nikt nie będzie na szmaciarza robił i grzebał po kontenerach. Drobne rzeczy, zabawki, książki to powinno być odseparowane i ok to ma sens dla ludzi mniej zamożnych.
  • @PRL- u gdzie jesteś? - Ty jesteś najlepszym materiałem do filmów Barei (na nim się zatrzymałeś i ani kroku dalej), teraz o was kręciłby filmy.
  • @KapitanSzyderca - Co ty mi tu matołku tłumaczysz. Ja płacę 30zł za osobę za odbiór śmieci i za to jeżdżą ich ciężarówki i robią pracownicy ćććffffokuuuu. Nikt normalny dziś nie lata po mieście, są grupy tematyczne typu "śmieciarka", gdzie ludzie oddają lub informują, gdzie co leży.
    1
    2
    co_ten_pszok(2026-03-12)
  • @co_ten_pszok - Odezwał się kulturalny dyskutant.
Reklama