UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Coś w tym kraju się musi zmienić, bo zarobki rzędu 6000 zł netto to jest dno! Wynajem sam kosztuje już 3000 zł!!!
  • Jak jesteś w parze to przychód jest niezły, jak 1-osobowe gospodarstwo prowadzisz to faktycznie ciężko. Szczególnie że dla singli nie ma żadnych form wsparcia finansowego.
  • Dla singli to jeszcze kary powinny być w rodzaju bukowego.
  • Coś Ci sie pomyliło chyba. Jak masz żonę i dzieci, to jest jeszcze gorzej.
  • To kup swoje, rata będzie mniejsza. Cześć ludzi nawet szóstki nie ma... A poza tym mówi się, ze w GE dobrze się zarabia a oni jeszcze strajkować chcą?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    4
    Stoczniowiec(2025-09-09)
  • Dodaj 800 plus będzie Ci łatwiej
  • @Chlop - Wiesz ile kosztuje utrzymanie teraz dziecka?
  • Oczywiście, że powinno się więcej zarabiać w tych czasach, ale ja chciałabym przynajmniej tyle zarabiać. Zarabiam mniej i to jeszcze pracując poza Elblągiem, więc dochodzi jeszcze koszt dojazdu. Pracując w Elblągu w takim zakładzie, gdzie i tak przez lata ludzie zarabiali i zarabiają znacznie więcej niż w innych i jeszcze strajkować. Podwyżka 550 zł - z chęcią bym przyjęła, bo nigdy tak dużej nie dostałam. Takich ludzi jak ja jest ogromna większość i jak się czyta taki artykuł to nóż się w kieszeni otwiera.
  • Pracujac kiedys w tej firmie, o poprzedniej nazwie, 500zl brutto tez mialem podwyzki. W ciagu 5lat. Takze tego... Hashtagi: #ge
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    juzbylypracownik(2025-09-10)
Reklama