UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przetarg przetargiem goni. Czasy projektowania i gadania o niczym, a robota jak stała tak stoi.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    9
    pszetarg_na_pszetarg(2025-05-21)
  • @pszetarg_na_pszetarg - "a robota jak stała tak stoi. " - Twój PIS WZIĄŁ ogromne pieniądze za CAŁKOWITE wykonanie przekopu, torów wodnych i wszystkiego innego. Trzeba winnych malwersacji osądzić, skazać, potem można robić dalej.
    13
    24
    Netkot(2025-05-21)
  • @Netkot - NIE "mój PIS", bo mój komentarz nie jest polityczny ĆFOKU. Wyrażam opinię o obecnie panujących czasach, gdzie na kupienie czarnej kawy do biura trzeba robić 3 miesięczny przetarg. Nie rozumiesz, nie komentuj prosty chłopie.
    12
    9
    pszetarg_na_pszetarg(2025-05-21)
  • @Netkot - Wiesz co netkot, twój Kamerdyner powiedział że zamknie granice z niemcami żeby migrantów nie wwozili..... mnie ze śmiechu zajady popękały a co ty na to? O, muszę sprawdzić jakie dziś miał poglądy wicetusk i jakie będzie miał jutro. No trzeba być na bieżąco.
  • Zmyślasz, a kamerdyner ZAWSZE LEPSZY OD ALFA - Jak nisko trzeba upaść by alfa popierać, no chyba że ma się z alfem interesy
    3
    0
    Netkot(2025-05-21)
  • Gdybyś utrzymywał higienę nie miałbyś zajadów.
  • Nie mam zajadów i utrzymuję higienę.
    0
    1
    Netkot(2025-05-21)
  • @Netkot - Po łapkach w dół widać że pisblongi są zadowolone z okradania Polski
    2
    1
    Syndrom sztokholmski(2025-05-21)
Reklama