UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jeśli mam być szczery, to będę. Prawie 3 minuty gadania o niczym. Ledwo wytrzymałem do końca. Gdyby nie to, że dotyczyło to mojego miasta i byłem proszony o oponię, to wyłączyłbym to po 3 sekundach. W tym mieście jest tylko katedra, brama i legenda o Piekarczyku. Przypuszczam, że lepsze rezultaty dałoby zrobienie kilku shortów na YT lub TikToka przez jakąś zgrabną influencerkę. Wsadzić jakąś zgrabną dziewuchę w zbyt casnych legginsach na łódkę, żeby się przepłynęła kanałem i pokazała pochylnie przy okazji pokazywania siebie, potem pokazać ją w tych zbyt obcisłych legginsach jak wchodzi po schodach na wieżę katedry i lansuje się pijąc piwsko nad rzeką na starówce i założę się, że sprowadzi to więcej turystów, niż jakieś filmy za prawie 30 tyś. i jazda kamperem po Mierzei (jakie były koszty tej akcji, przypomnijcie mi?).
  • Przecież byla Bazantarnia, Druzno, Kl Elbląski, formy przestrzenne... jak nie masz nic do powiedzenia to nie stukajpo klawiszach, bo robisz tylko ślad węglowy i zatruwasz wszystkich.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    4
    MyMieszkancy(2025-08-25)
  • @MyMieszkancy - Były, łącznie przez kilka sekund i pokazane "po łebkach". Całość filmu natomiast krąży wokół Wielkiej, Wspaniałej, Nieodgadnionej, Niedającej Spać Tajemnicy. Czym była ta tajemnica, bo minęło 5 minut od obejrzenia filmiku i juś nie pamiętam? I śmiem twierdzić,  że taki będzie efekt u większości osób spoza Elbląga, które jakmiś cudem wytrzymają do końca filmiku: "o czym to było? eh... nieważne".
Reklama