UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To że założyciel stowarzysznie nie jest już jego prezesem to było oczywista oczywistość! Bo kazdy by zauwazył powiazania prawne! On zrzekł się prezesury ale oddłałto w ręcek ludzi z którymi to zakładał, prezesikiem zostął jego kolega, skarbnikiem chyba jest jego nowa dziewczyna (o ile nie zmieniał jej jak kolejnej pracy czy żony), kolesie są w stowarzyszeniu więc on nie musi byc i tak zrobią wszystko to co ona im powie albo skonsultuje. Nie wierze, że on w ogóle nie działa z Co jest z wolnej stopy? Udaje łupca i 100 metrów dalej do nich krzyczy? Nie wiem nie widziałem nie chodze na te hucpę a Ty znajomku szyderco kapitanie wiadomo ze jesteś od nich z Co jest albo z nimi sympatyzujesz bo bronisz ich jak niepodległosći a jestes żałosny. Jeśluj UM robi coś źle to zawsze nalezy to wytknąc!
  • Bronię i będę bronił każdego, któremu chce się w tym mieście robić coś dla innych. Z zamiłowania i pasji, a jeżeli przy okazji coś na tym zarobi, albo chociaż nie będzie musiał dokładać ze swoich, to nie mam z tym żadnego problemu. Sam osobiście poświęcałem swój czas i środki w zupełnie innych wydarzeniach i robiłem to z satysfakcją. Nawet, jeżeli jedyne co dostałem w zamian to koszulka i dwa kawałki pizzy za stanie przez 3 dni na nogach, w weekend, z własnym sprzętem i własnym transportem przysporzyło mi to dużo radości i satysfakcji. Bardzo dobrze, że UM dokłada do tej imprezy. Im więcej pieniędzy, tym większa, lepsza i głośniejsza impreza i reklama dla miasta. Ty nie wiesz, nie byłeś, nie widziałeś, ale już przykleiłeś łatkę z napisem hucpa? To wystarczy, żeby wyciągnąć wnioski, jakim człowiekiem jesteś.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    5
    KapitanSzyderca(2025-04-30)
  • @KapitanSzyderca - Ty chyba nie rozumiesz o co tym Twoim adwersarzom chodzi. Ludzie nie maja zaufania do władzy, bo widza jak władza demoralizuje i wodzi na pokuszenie. Krecenie wałków to w naszej kochanej ojczyżnie chleb powszedni, a kreowanie na świeckich świętych tez stało się modne. Szantażowanie publiki tekstami rodem z dekalogu nie robi dobrego wrazenia, tak jak łatwe ocenianie z powodu różnicy poglądów. Wolontariat to chwalebne zajecie ale jak trzeba ogłaszać szczegóły to juz mniej. W sumie to chciałbym żeby było fajnie i koncertowo. W końcu jestem stąd.
Reklama