UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Akurat Maćka się nie czepiaj, bo jeśli chodzi o sztukę muzyczną (gdziekolwiek) głównie decyduje talent, a Maciek go posiada. Świadczą o tym projekty w których brał udział przez wiele lat z innymi muzykami, udział na płytach ogólnopolskich itp. Ma to ręce i nogi a nie musi ci się podobać bo czy nie decyduje w tym przypadku kwestia gustu? Może nie każdą imprezę udało się mu nagłośnić idealnie, ale komu się to udaje? Wiele czynników zależy od powodzenia imprezy np. pogoda (temat rzeka, poczytaj w google). Na koniec żadne dyplomy uczelni najwyższych nad zw. prof UFO ludzików nie są potrzebne do weryfikacji jego umiejętności, bo efekt końcowy, dorobek zawodowy weryfikowany jest np. przez uczestników danych imprez i znawców tematu, a tutaj na pewno nie jest źle jeśli chodzi o Maćka. Chyba nie jesteś tak naiwny/a myśląc, że dyplom jakiejkolwiek uczelni miałby zagwarantować idealny przebieg imprezy? Popatrz na polityków. W większości to ludzie „ kompetentni na papierku” , a życie swoje. .. Co innego reklama. Widocznie „ Specjalista ds. promocji i komunikacji” galerii el jest kiepski. Czego efektem jest słaba frekwencja i reklama imprez. Maciek z tym nie ma nic wspólnego. Czepiasz się ludzi, a nie myślisz, że to nie ma znaczenia? Co prawa wyżalić się możesz. Proszę. .. .. dział komentarzy czeka. .. księga skarg i zażaleń. .. .Nie bronię pracowników galerii el, ale mam świadomość, czego tobie brak. .
  • Nie mój/moja drogi/a, mylisz się. Nie może decydować kwestia gustu o zatrudnieniu osoby na dane stanowisko. Galeria to instytucja samorządowa opłacana z podatków, dlatego powinna tu być przejżystość dotycząca pracowników. Ja się nie znam, na jak to zostało ujęte, sztuce muzycznej, dlatego chcę wiedzieć jakie kwalifikacje i predyspozycje dana osoba posiada do zajmowanego stanowiska. Jeśli jest kuratorem, specjalistą, pr-owcem czy prowadzi zajęcia edukacyjne w placówce budżetowej, powinno to być udokumentowane tożsamym wykształceniem, kursami podnoszącymi kwalifikacje, czy zdobytym wieloletnim doświadczeniem. Inne formy mogą budzić tylko domysły na temat zatrudniania np. po kolesiowsku.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    Jazzella(2014-05-16)
Reklama