UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie mój/moja drogi/a, mylisz się. Nie może decydować kwestia gustu o zatrudnieniu osoby na dane stanowisko. Galeria to instytucja samorządowa opłacana z podatków, dlatego powinna tu być przejżystość dotycząca pracowników. Ja się nie znam, na jak to zostało ujęte, sztuce muzycznej, dlatego chcę wiedzieć jakie kwalifikacje i predyspozycje dana osoba posiada do zajmowanego stanowiska. Jeśli jest kuratorem, specjalistą, pr-owcem czy prowadzi zajęcia edukacyjne w placówce budżetowej, powinno to być udokumentowane tożsamym wykształceniem, kursami podnoszącymi kwalifikacje, czy zdobytym wieloletnim doświadczeniem. Inne formy mogą budzić tylko domysły na temat zatrudniania np. po kolesiowsku.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    Jazzella(2014-05-16)
  • Piszę o tym, bowiem w tej instytucji od dłuższego czasu coś jest nie tak. Zmuszani są do odchodzenia najlepsi i kompetentni pracownicy (co potwierdzić może ich obecne zatrudnienie), zmusza się do rezygnacji z organizacji przedsięwzieć wyróżnianych przez Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego (Przebudzenie) organizowaną od wielu lat przez w pełni profesjonalną osobę, w końcu niszczy się budowany od kilku edycji prestiż festiwalu Jazzbląg powierzając jego realizację przeciętnemu pracownikowi technicznemu. Dodam, że promocja tej imprezy leży, pewnie też z braku zaangażowania działu reklamowego instytucji, ale faktem jest to, że kurator organizujący imprezę powinien sam zadbać o nagłośnienie imprezy w mediach (jak sugerowałeś pogoda jednak tu nie ma nic do rzeczy, jest internet, telefon, a afisze można rozwieszać jak świeci słońce). Chyba, że w kierunku tej imprezy pan kurator nic nie robi, na co cisza mogłaby wskazywać.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    2
    Jazzella(2014-05-16)
Reklama