UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kazik jakieś 20 lat temu powiedział, że już nigdy do Elbląga nie przyjedzie. Dotrzymuje słowa.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    Syn Stanisława(2025-07-02)
  • @Syn Stanisława - Bo nikt do nie zaprasza? A co to za wielka osobowość? Muzycznie dno.
  • @Syn Stanisława - Masz rację, skrytykował organizatorów i nagłośnienie podczas koncertu na Pl. Jagielończyka.
    2
    0
    Ryszard M.(2025-07-02)
  • MariuszLewandowski-Fc A ja uważam że gówno wiesz i gówno rozumiesz. To co robi Kult jest satyrą i liczy się tekst nie muzyka ale kilka ich kawałków to klasyki a wstawki na rogu / albo czymś podobnym / są rewelacyjne... Tyle że te teksty trzeba zrozumieć z czym jak widzę masz problem.... Alternatywne patrzenie na rzeczywistość nie jest w modzie dlatego jest alternatywne i niszowe.. Wolisz kropeczki na majteczkach to twoja rzecz. Ja wolę Czarne Słońca czy Idę prosto. I z moim gustem mogę być dla ciebie metr pod dnem bo mi to lata i powiewa, ,, ,
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-07-03)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mariuszu, Mariuszu, znowu wchodzisz w buty eksperta od muzyki wszelakiej którym przecie(jak kiedyś sam przyznałeś) nie jesteś i kalumnie na prostych odbiorców rzucasz. Kult to od lat publicystyka dla mas, prosty szybko wietrzejący przekaz, a więc taki która tylko wpada i zaraz wypada, zaś ''alternatywne '' w twórczości Kultu to było granie na saxie przez kAZIKA w latach 80tych. Bym rozwinął, ale i Kazik i inni w temacie wolą o tym epizodzie nie pamiętać. A, że Kult ma w tym kraju status RollingStonesów, no cóż, de gustibus....
  • @MariuszLewandowski-Fc - Czy ja napisałam cokolwiek o tekstach? napisałam, że muzycznie to bardzo prosty zespolik. Ty masz problem z myśleniem, a może to już demencja starcza. Jeśli Kazik ma jakieś "alternatywne patrzenie" na rzeczywistość to wszystko można uznać za alternatywę. Kropeczki to chyba twoje klimaty, a co wolisz mnie to nie interesuje.
Reklama