UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Odnośnie Olimpii: dzień w dzień na ul. Słonecznej, były bramkarz Olimpii zaczepia ludzi o pieniądze na chlanie, jak nie dostanie, ubliża im, kradnie alko w Żabce i Borysie, pije to z kumplami degeneratami na środku ulicy, wydziera się po nocach. Ten szkodnik społeczny już kilka razy lądował w kryminale i co chwila go wypuszczają. Policja jak przyjeżdża, to oznakowaną "lodówą" od strony Traugutta, gdzie widać ją z kilometra i od razu uciekają albo na pseudoboisko SP21 albo za sklep mięsny i dalej jest to samo. Albo władze, służby i lokalne redakcje zajmą się problemem, albo My, mieszkańcy Słonecznej sami ten problem rozwiążemy, ale wtedy skończy się tragedią. Ostatnio ublizał i groził mojej rodzinie. Prędzej, czy później zrobię mu poważną krzywdę. Nie żartuję. Ile można zgłaszać tego degenerata bez żadnych efektów?!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    23
    5
    Zdesperowany mieszkaniec(2025-07-28)
  • @Zdesperowany mieszkaniec - "Sąsiad psychol z naprzeciwka zdewastował drzwi nam w nocy. Zakochany w mojej matce, wyrył na nich list miłosny. Ojciec powiedział: wyjdę na chwilę, coś załatwię. Już nigdy nie widziałem tego sąsiada na klatce... "
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    2
    RIP Leh(2025-07-28)
Reklama