UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A ja jestem z Elblaga 68 lat i co??? z Tego... )?! Pozdrawiam
  • Trudno czytać te złosliwe pełne głupoty i zawiści. Wszędzie szuka się złodziejstwa i przekrętow. Przecież książka o historii sportu w Elblągu została napisana na podstawie faktów przedstawionych przez trenera Strembskiego związanego z Klubem Polonia/Olimpia przez 60 lat. W tym czasie były sukcesy i porażki, tak jak w codziennym życiu. Należy podziękować za inicjatywę i taką społeczne działalność. W imieniu Środowiska trenerów futbolu w Olsztynie dziękuję Leszku i życzę dalszych publikacji.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    1
    Wojciech Linow(2026-01-21)
  • @Wojciech Linow - Ma Pan rację - obrzydliwie się czyta !!! Nawet jeśli w tych komentarzach jest sporo prawdy. A jest, szczególnie w stwierdzeniach tyczących prezesury Pawła "Księdza" Guminiaka !!! Ale rzeczywiście, nie tu miejsce na te żale. Natomiast pozwolę sobie na małą poprawkę w Pana komentarzu - nie 60 lat związków Leszka z Olimpią, ale praktycznie całe życie, o czym sam Pan pisze w "Kąciku historycznym", na stronach Warmińsko-Mazurskiego Związku Piłki Nożnej, jako że od urodzenia Leszek miał styczność ze sportem, poprzez osobę wieloletniego prezesa klubu - Bogusława Strembskiego (którego miałem przyjemność i zaszczyt znać), a prywatnie Ojca Lecha. To tylko mały wtręt, mający także na celu przypomnienie postaci Bogusława Strembskiego - jednej z najważniejszych postaci elbląskiego, powojennego sportu. Pozdrawiam.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    kibic dziadek stefek(2026-01-21)
Reklama