UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przepraszam bardzo jestem za pomoca dla ludzi. .. ale po 1 dlaczego elblazanie maja przelewac pieniadze komus bo ktos stracil matke w elblagu i okolicach codziennie ktos traci bliskich w wypadkach i czy kazdemu robicie osobny artykuł i zbieracie dla nich pieniadze ?? Po 2 osoby mieszkajace w angli tyle lat i z tak ambitnym mezem na bank maja kasy po 3 jest odszkodowanie które zapewnie dostana. .. dlatego moje pytanie brzmi z jakiej pakiii ? Gdyby ktos z mojej rodziny jechala tramwajem badz potracil go samochód i by zginął tfu tfu to droga redakcjo rozumiem ze tez by zrobila mi artykuł i zbierala dla mnie hajs. ?!?!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    joe-populis(2016-11-14)
  • @joe-populis - Gdzie ktoś pisze aby wpłacać pieniądze jest informacja o zbiórce pieniędzy!!!Czytaj ze zrozumieniem!!!!
  • @joe-populis - Nikt cię do przelewu nie zmusza, jej znajomi to robią, ich sprawa, ich uczucia, ich pieniądze. To co się stanie z tobą i twoją rodziną w przypadku śmierci kogoś bliskiego z twojej rodziny to sprawa twojej rodziny, twoich przyjaciół. Nie mnie to oceniać. Ogarniasz ? Kondolencje i wyrazy współczucia dla osieroconych dzieci, żadne pieniądze nie zastąpią matki :-(
    2
    2
    sz@rak(2016-11-14)
  • @sz@rak - Są fora zamknięte i tam można zbierać kasę dyskretnie. A jeśli ogłaszacie się wszędzie w necie i na portalach to liczcie się z tym że będziecie oceniani i to niejednokrotnie negatywnie. Wstydu nie macie. Pod kościoły z kapeluszami.
  • @hghmd - Co do wstydu to nie widzę powodu dla którego miałbym się wstydzić. Za to mnóstwo burackich komentarzy komentujących decyzję przyjaciół o zbiórce dla rodziny z pewnością chwały nie przynosi. Sęk w tym, że oni nie maja o tym pojęcia.
    0
    3
    sz@rak(2016-11-14)
Reklama