UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dopiero do sądu po tak długim czasie? Co tu się dzieje ? Ale mamy taką pop..... a policję albo sądy takie sp..
  • Oni mają czas... Złożyłam sprawę dotycząca dziecka w lipcu 2022 termin mam dopiero za miesiąc.. A tu siła rzeczy mieli co robić, bo nikt ot tak nie wchodzi do znajomego i nie zabiją go z zimna krwią a wątków tu było tyle że ciekawa jestem co z tego wyjdzie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    1
    Mieszkanka(2023-09-06)
  • Wolne sądy
    5
    5
    Enenenene(2023-09-06)
  • Jeżeli prokuratura chce udowodnić winę to musi zebrać dowody, żeby było to jednoznaczne. Czasami to trwa. A mówimy to o potencjalnym dożywociu.
    9
    2
    zenekspodsklepu(2023-09-06)
  • Doucz się, że śledztwo prowadzi Prokurator. To chyba od tego masz areszt śledczy, żeby do sprawy siedział. A pisząc o wątku rabunkowym, który ktoś podnosi taki zawsze przyjmuje się na początku kiedy ofiara jest napadnięta we własnym mieszkaniu.
  • W takim razie prokuratorzy działają opieszale
  • a co ma robić prokurator w sprawie, jeśli czeka na wyniki badań materiału biologicznego i następnie wydanie opinii przez biegłego? Badań są tysiące w Polsce, do wydania opinii też sporo w kolejce, stąd tak długi czas oczekiwania na opinię.
    5
    1
    Ploterek(2023-09-07)
Reklama