UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak tak... Na podlasiu to oni pewnie nawet asfaltu pod dom nie mają, a tutaj im nieprzycięty żywopłocik przeszkadza xD
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    68
    88
    podlasie?gdzie_to_jest(2025-08-29)
  • @podlasie?gdzie_to_jest - Taka sama "Polska B" jak szuwarowo-bagienne, nie ma się co śmiać. Zresztą, tam przynajmniej jest jakaś wspólnota genetyczna, a nie zbieranina jak u nas, co sprzyja wiecznej niezgodzie i chaosowi.
  • @podlasie?gdzie_to_jest - Widać, że nigdy nie byłeś na Podlasiu. Tam jest naprawdę czysto i schludnie, przy przystankach autobusowych rosną nawet słoneczniki, co u nas byłoby nie do pomyślenia.
    63
    16
    gesrtjhnfxgm(2025-08-29)
  • @gesrtjhnfxgm - Bez takich. Odwiedzałem Podlasie przez kilkanascie lat z rzedu i jest tam tak jak gdzie indziej. A artykuł wydaje mi się napisany na zasadzie wkładania kija w mrowisko. O fontannie piszeciecie od lat. Niestety od pisania fontanna nie jest w lepszym stanie. Ale za to koncertów mamy dostatek.
  • @podlasie?gdzie_to_jest - Chyba nie widziałeś Podlasia. Co roku tam jeżdżę i jestem zauroczony tym zakątkiem Polski. Supraśl czy Tykocin czyste i urokliwe miasteczka. Ludzie uprzejmi, rodziny różnych wyznań mieszkają zgodnie od wieków. Wstyd za pisanie głupot. W d... byłeś g.... widziałeś.
  • @bra - przenieś się tam-uwolnisz nas od swoich wypocin
  • @podlasie?gdzie_to_jest - Chciałbyś zobaczyc asfalty na Podlasiu... możesz boso chodzić
    4
    0
    Podlasiak(2025-08-29)
Reklama