UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • wszędzie brud i psie odchody kiedyś szli przede mną ludzie z synem i nagle słyszę Sławku daragoj synok smatrij bo w gawno ustupisz wszędzie psie odchody czemu nikt tego nie sprząta czemu straż miejska nie egzekwuje tego od właścicieli czworonogów na co nam w ogóle ta formacjia która nie spełnia żadnych zadań. Samochody parkuja gdzie popadnie na alejkach parkowych na trawnikaćh nic nikogo nie obchodzi gdy kiedyś zwróciłem uwagę takiemu strażnikowi odpowiedział to akurat nie moja działaka
  • Straży miejskiej łatwiej przyjechać i blokade założyć na koło zamaist chodzic po parkach o gonić tych ludzj co srają psami swoimi. Samochod sie nie kłóci, z blokadą rozmawiac nie trzeba. Dla mnie straż miejska jest w ogole nie potrzebna
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    28
    2
    sipcabje(2025-08-29)
  • @sipcabje - Przecież w Straży Miejskiej pracuje chyba kilka osób i jak mają upilnować bezdomnych, źle parkujące samochody czy właścicieli psów. Czy zwracasz uwagę „paniusi” od pieska, że ma sprzątać odchody swojego „syneczka”? Tak właśnie podchodzi my coraz częściej do zwierząt, dajemy im imiona, jaki noszą ludzie, wozimy je w wózku, organizujemy przyjęcia urodzinowe tylko sprzątać po nich nikt nie ma ochoty.
    7
    2
    starsza pani(2025-08-29)
  • @sipcabje - Ale samochody na trawnikach, trawniki rozjechane ( patrz ul. Królewiecka z 12 lutego. Koło 2 LO ). Więcej robią szkody niż kupka psa w nie koszonej trawie. Pozdrawiam ( jestem za sprzątaniem po psie)
  • Co się dziwić Strażnik lat 40-55 lat ma to gdzieś skoro oni nadają się do plotkowania, szukania sensacji wrzucania postów na Facebooku odnośnie sukcesów. Brak patroli pieszych w ścisłym centrum miasta. W trakcie obchodów elbląskiego dnia chleba siedzą w samochodzie..... A bezdomny na ławce śpi zamiast podejmować swoją pracę wolą siedzieć w samochodzie.
  • A czy ktoś zauważył jakie są braki koszy w mieście. Ul. Królewiecką, i nie tylko, można przejść z workiem psiej kupy i nie znaleźć żadnego kosza. Dopiero przy wybranych przystankach tramwajowych czy autobusowych można pozbyć się worka z psią kupą. Wcale się nie dziwią że właściciele nie chcą sprzątac po psach, żeby ich kup nie zanosić do domu. Elbląg wstyd,
    5
    0
    Zniesmaczona czystością Elbl(2025-08-29)
Reklama