UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • 13,15,darmowe leki, darmowe przejazdy itd. Bawcie się. Miliardowe zadłużenie polski spłacą z radością wasze wnuki
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    25
    A deficyt rośnie(2025-09-05)
  • @A deficyt rośnie - Mam 66l i te co ja potrzebuję leki są b drogie na serce i chonorowo oddawałam krew i mam leg Zasłużonego dawcy krwi i też nie ma leków za darmo i płace bilet tramwajowy czy autob 50%zadnych normalnych ulg pisać można wszystko a efekty sami widzimy
    21
    2
    Miastowa(2025-09-05)
  • @A deficyt rośnie - Nie seniorzy zadłużyli państwo, a politycy. Nie wszystkie leki są darmowe, a przejazdy od pewnego. Młodzi dostają 800 plus i inne ulgi czule jeszcze bardziej powiększają dług. Seniorzy z radością spłacali długi po komunie czyli swoich rodzicach.
  • @A deficyt rośnie - Ciekawe, co ty zostawisz po sobie? Pełno śmieci, lenistwo. My odbudowaliśmy z ruin dla takich jak ty. Inaczej żyłbyś jak w Burkina Faso. Dzięki komu jeździsz po Europie, po świecie? To wy dostajecie jakiś 800,piórnikowe, 4 dniowy tydzień pracy ( plany). Nam w przymusowych pracach społecznych mijała młodość. Może coś zrozumiesz.
  • @A deficyt rośnie - Ich nie obchodzi deficyt. Ich obchodzi własne konto
    2
    6
    Targowica bis(2025-09-07)
  • @A deficyt rośnie - Oj tam. Przecież rządzącym na wszystkich szczeblach chodzi o ich elektorat. Grunt, żeby czuli się ważni i że się o nich pamięta. Mają w zdecydowanej większości gdzieś, że robi im się dobrze za publiczne pieniądze, a zadłużenie rośnie bez jakiegokolwiek kontroli. Stary jak dzieciak; ktoś kiedyś powiedział.
  • @A deficyt rośnie - Dzięki 800plus i innym patologicznym akcjom socjalnym, bierzecie na bąbelki, bąbelki niech oddają.
  • @bra - Czasem jak pomyślisz to mądrze poczytać a nie tylko ten PiS i PiS.
  • @A deficyt rośnie - Spłacą? Odważna teza. Jak dług Polski roluje się z roku na rok. Nie ma roku w którym budżet Państwa byłby na plus. A minus deficyt kredytuje się a to drukowaniem obligacji, kredytami, pożyczkami. Teraz wojsko i wojsko. Ponad 170 miliardów w 2025r. + 200 miliardów w 2026.A wszystko po to, żeby się nagle okazało, że i tak jesteśmy bezbronni wobec ataków rakietowych.
Reklama