UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dla każdego kto jest przejazdem każde miasto bedzie fajne i łądne bo nie zna jego minusów bo w nim nie egzystuje, po dwóch trzech miesiacach zachwyt opada i nawet "wenecja" ciązy.... wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale faktem, że niecałe 6o km stąd czyli chociazby w gdańsku już jest lepiej pod katem pracy, rozrwyki, aglomeracji, przestrzeni niż w prowinconalnym elblagu gdzie dla starego wyjadacza te miasto jest jak pudełko zapałek nic tylko Im firestareter... pozdro mordeczki; )D
  • Minusy Gdańska - tłoczno, mniej czysto, mieszkania kosmicznie drogie. Wiem, bo mieszkałam.
  • Nie rozumiem takich malkontentów, skoro jest tyle bardziej atrakcyjnych dla was miast chociażby Gdańsk, co was tu trzyma? Jaki problem zmienić miejsce zamieszkania? Po co w ogóle zajmować się takim prowincjonalnym Elblągiem, chyba że "firestareter" to jednocześnie ostatnia iskra i nie ma żadnych widoków na przyszłość. Gdańsk (właściwie aglomerację Trójmiejską) znam dobrze i to nie tylko główne ciągi komunikacyjne i centra handlowe, mieszkałam nawet w Gdańsku kilka lat, ale w Elblągu jest mi lepiej. Uważaj, bo już gaśniesz.
  • Dobrze prawisz. Elbląg to bezrobocie i beznadzieja jak nie masz układów.
  • Plusy dla Gdańska, większa wypłata, możliwość znalezienia przacy nie za mimimum ustawowe!
  • To po co siedzisz na portalu Elbląga? Hashtagi: #Elblaga?
  • TY się trzęsiesz nad kupą, myślisz, że każdy może spakować swoje życie i wyjechać do Hajfongu? Otóż nie bo tu jest jegoi rodzina, tu są jego przyjkaciele i znajomi, więc barba się w tym gównie. Za krótki jesteś, żeby to pojąć?
Reklama