UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Plac zabaw na terenie dwóch wspólnot. Sprawdziłem na geoportalu. Faktycznie dziwna sprawa i ten parking w tle, który nie ma żadnych społecznych walorów, a robi jedynie za parking dla 3 wspólnot mieszkaniowych. Ale ten Elbląg jest skorumpowany
  • Ja też sprawdziłem na geoportalu, plac zabaw znajduje się na działkach 3/9,3/16 oraz 3/4.Każda działka jest własnością miasta, a władającym jest wpisany ZBK. O jakim korumpowaniu więc mowa? Proszę się liczyć ze słowami. Mieszkańcy sami wybrali projekt, który został zgłoszony zgodnie z przepisami.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    6
    Wnikliwy(2025-07-31)
  • @Wnikliwy - Więc jak rozumiemy jeśli pojawią się tam dzieci z Zawady albo Zatorza, albo z Księżyca, to jaśnie mieszkające tam matki nie będą miały z tym kompletnie żadnego problemu, prawda?
    8
    0
    dziecko_z_ksienżyca(2025-07-31)
  • @dziecko_z_ksienżyca - Nie sądzę, aby ten plac zabaw, nawet ogrodzony (jakich w mieście większość), wymagał specjalnych przepustek, czy identyfikatorów. Grodzi się place zabaw przed pieskami-pupilami. Kotom, raczej płot nie wiele przeszkadza. Ptakom też nie. A DZIECI? Przecież WSZYSTKIE są NASZE! Nie stwarzajmy sztucznych problemów!
  • Naucz się sprawdzac, teren na którym jest plac zabaw to teren miasta.
  • @dziecko_z_ksienżyca - a kiedykolwiek miały? serio??
    0
    0
    a123_86(2025-07-31)
Reklama