UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Odzywają się sami empatyczni ludzie i zapewne co drugi wielki katolik leżący krzyżem a ziejący jadem i do ludzi i do zwierząt...
  • @ Odzywają się- jestem empatyczną i jestem praktykującą katoliczką, ale mam dość szczękania i wycia psa, którego moi sąsiedzi zostawiają w domu na wiele godzin. Rozumiem, że muszą iść do pracy i pies zostaje sam, ale o tym trzeba było pomyśleć przed decyzją o zakupie psa. Właścicielka sprząta po psie, „tata” wcale. Na zwróconą uwagę jest reakcja- przestał mówić „dzień dobry „ i odpowiadać na moje powitanie. Mamy w Polsce najwięcej psów trzymanych w domach, biorąc pod uwagę całą Europę. Rozumiem w domu z ogrodem, ale trzymanie trzech piesków w bloku, to już duża przesada.
  • To zawsze mozna kupić wielbłąda i wyprowadzić się na pustynie, tam psów nie ma, choc czytając te slowa nawet wielbłąda byłoby żal
  • Ja jestem niewierząca, ale takie odklejone projekty proszę ogarniać z własnej kieszeni, nie z budżetu mieszkańców.
  • tak jak wasze projekty o bzdurne projekty dla szkół finansowane z podatków ludzi pracujących!
  • Sam się wyprowadz do psiej budy
Reklama