UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Olimpia gra w 2 lidze, 2 liga to nie zabawa, pytasz ile Elblążan? Ok mało, więc należy zastanowić się czemu jest taka przyczyna, według mnie sprawa jest prosta w klubach jest presja wyniku przegraja 1, 2 mecze i już jest wielki lament, dlatego trenerzy nie mogą pozwolić sobie na takie wprowadzenie młodych bo liczy się wynik, w condonii nie ma presjii bo nie ma kibiców, i tam może grać 3 pelcow, jak Mirek zrobi jeszcze 8 to i może grać ich jedenastu,a i jeszcze jedno Jean Claude esomba to Elblążanin, jeszcze nie tak dawno cała 11 składała się z azjatow co nie mieli 2 zł na czekoladę dla matki, W moim sercu od małego tylko OLIMPIA i tego już nie zmienię, jestem kibicem klubu miejskiego nie prywatnego towarzystwa pelca, dla mnie Olimpia to wszystko i tak już zostanie. Dzięki chłopaki za 1 pkt i że pokazaliscie ambicje i charakter.Do zobaczenia na A8 w sobotę
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    4
    KibicOE45(2016-09-03)
  • @KibicOE45 - @KibicOE45,czyli jak w podstawowym składzie OE prawie nie grają elblążanie, bo działacze martwią się o wynik, to gdzie skończą juniorzy OE i czemu teraz OE nie bryluje teraz na murawie II ligii?
Reklama