UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Gratulacje. To naprawde duzy sukces tak malego klubu. Brawo zawodnicy trener dzialacze. Tylko jest niestety jedno ale.... Czy zdajecie sobie sprawe jakie sa koszty grania w tej lidze? Kazdy mecz to kilka tysiecy zlotych zwlaszcza te wyjazdowe. Dojechac cos zjesc odnowa sprzet a u siebie potężne koszty za sedziow i obserwatorow. Nie chce byc zlym prorokiem ale jak nie macie pozadnego sponsora dla tych chlopcow to rykoszetem odbije sie to na 1 zespole i pozostalych grupach mlodziezowych
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    5
    Lagunnnaaaa(2025-11-19)
  • @Lagunnnaaaa - I właśnie po to się spełnia swoje marzenia. A determinacją i zaangażowaniem robi się awans aby ktoś zobaczył i się przekonał że warto wejść w sponsoring dla tych chłopaków teraz na wszystko trzeba mieć dużo kasy ale myślę że znajdą się ludzie dobrej woli co mają zajawkę na punkcie tego sportu. Dobra promocja miejscowości i jego okolic
    11
    3
    Jdjndjdjd(2025-11-19)
  • @Jdjndjdjd - Ok rozumiem. Masz zapewne racje z perspektywy trenera zawodnikow i byc moze nawet zarzadu. Tylko mam zla wiadomosc dla Ciebie. Takich awansow naogladalem sie w zyciu. Poczatkowa euforia prawie zawsze za chwile zderzala sie z brutalna rzeczywistoscia. Pilkarsko te druzyny beda w innej nieosiagalnej rzeczywistości organizacyjnie rowniez. Ale klucz to watek finansowy. Znaczy ja nie jestem prorokiem ale to bedzie krotkotrwala przygoda zakonczona w brutalny dla tych chlopcow i niestety dla calego klubu sposob. Obym sie mylil i za to bede trzymal kciuki. Powodzenia mimo wszystko
    3
    3
    Lagunnnaaaa(2025-11-20)
  • @Jdjndjdjd - Zeby byla jasnosc w jakiej lidze beda chlopcy grali. Przytocze kilka faktow: w sezonie 2024/2025 runda wiosenna mecz i rewanz oba zespoly wystepujace w tej lidze z woj. warmińsko-mazurskiego zajely dwa ostatnie miejsca. Spadkowe. Odpowiednio: 7 lokata wlasnie DKS Dobre Miasto 12 pkt bramki 22-74 oraz Stomil Olsztyn 1 pkt bramki 6-86.Ligę wygral zespół Znicz Pruszków przed Widzewem Łódź i Jagielonia Bialystok. W nagrode w tym sezonie graja w Centralnej Lidze Juniorow (odpowiednik juniorski ekstraklasy) gdzie po 15 rozegranych meczach sa na 13 spadkowym miejscu 13 pkt bramki 14-29
    3
    0
    Gonzalo Feio(2025-11-20)
  • @Gonzalo Feio - No i w czym problem ? Olimpia w CLJ to jakie ma wyniki? Niech grają, pojadą do Łodzi czy do Białegostoku, przegrają ale nikt im tego nie zabierze. Możliwe że w tamtych drużynach wystąpi jakaś przyszła gwiazda.
    1
    1
    Kibic2009(2025-11-20)
Reklama