UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dokładnie, Leśmiana, cąły pas chodnika przy Konopnickiej, Szczygla, chodniki od sklepu Społem, od strony Kamiennej, Szczyglej i Konopnickiej schodzą się z kundlami na polanę ul. Leśmiana i nic nie sprzątają, widać to teraz gołym okiem, odchody jeden na drugim, wszedzie żółto, duże klocki leżą, a paniusie pod tabliczką "Posprzątaj po psie" nic sobie z tego nie robią. Schodzą od strony kamienniej, konopnickej i szczygla i brudzą, łamiąc prawo. udają że w telefonie coś robią i szybko uciekają jak ich zwierzak nabrudzi. To wszystko widać z okien z bloku Lesmiana, z 3 i 4 piętra widzimy, robimy zdjęcia, widać nawet skąd przychodzą i to jest zabawne, sami na siebie robią materiał dla straży miejskiej czy policji a najśmiesznijesze jest to że sami wracają w swoje brudy i ich pies włazi w te same szambo widać tak samo w domu mają jak na chodniakch, brud, syf i malaria. Tak ich wychowana w bałaganie wiec nic dziwnego że nie sprzątają, a zarazki roznoszą.
  • Ty monitoring, weź znajdź se jakieś hobby czy kupno to twoje hobby?
  • Naprawdę uważasz że pod tym artykułem te twoje żale są na miejscu? Widać że chcesz każdą okazję wykorzystać do przedstawienia swoich "przemyśleń" i ulżenia sobie, na zasadzie ale im dowaliłem?
Reklama