UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Panie Michale praca kontrolera biletowego wcale nie jest niezbędna. Proponuję w końcu pojechać za granicę albo poczytać jak problem kontrolerów rozwiązały niektóre kraje demekrotycznej Europy. Choćby Holandia
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    66
    10
    Wiatrak(2023-07-26)
  • @Wiatrak - W czym Polska jest mniej demokratyczna od Holandii. Wiatrak idź podmuchaj. Najlepiej w tym demokratycznym kraju.
  • @Wiatrak - Panie Wiatrak POLSKA nie jest już krajem DEMOKRATYCZNYM!!!!!
    6
    3
    elblążanin48(2023-07-26)
  • @Wiatrak - Czy chodzi o tą demokratyczną Holandię gdzie policja używa broni palnej w stosunku do protestujących rolników? Dziękuję za tą demokrację cuchnącą totalnym rozkładem wszelkich naturalnych wartości.
    7
    4
    Skarabeusz(2023-07-26)
  • @Wiatrak - Mi też te rozwiązanie holenderskie się bardzo podobało. Wsiadasz przodem i bez biletu nie ma opcji pojechania. Każdy kierowca bardzo miły.
  • @Wiatrak - Demokratyczna Holandia strzela do rolników i policja leje ludzi za byle co.
    1
    3
    Janusz Nosacz(2023-07-27)
  • @Skarabeusz - Mówisz o rozkladzie wartości. Każdy ocenia według swojej miary. Ja wolę wartości zachodniej Europy niż pisowski strach i nienawiść do wszystkiego i wszystkich których nie rozumieją. Jedyne niezmienne wartości to ministranci pod sukienką księdza
    3
    1
    Demokracja(2023-07-27)
  • @Wiatrak - Przepraszam 12 lat w nl i zawsze były kontrolę więc nie wiem o czym pan mowi
    0
    1
    Xxxlllxx(2023-07-27)
Reklama