UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niemiecka tradycja w polskim domu ? Jak to ? Ha ha ha.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Hipokryci(2025-12-25)
  • @Hipokryci - W Niemczech pracowałem pięć lat, miałem zawsze szacunek i płatną pracę, na dyskotekach nigdy nie widziałem zadymy a i sam nie oberwałem, przeciwnie super wspominam.... Nawet w świeta żyją polityką ale nie sposób zauważyć że zło i nienawiść pozostała w was ! Problem w tym że macie złe przekazy albo od tych co sami zawinili po za granicami kraju i tak im po prostu lepiej zwalić na obywatela kraju w którym dane im było zawitać, pytanie tylko po co ? Zwiedziłem pół Europy nie oglądając polskiej telewizji i takich zaniżonych komentarzy by odpocząć od narastającej patologii. Dziś już lat trochę przybyło ale dobre wspomnienia pozostały. Nie myśl jak myślą inni, myśl sam za siebie ale by ta myśl była szczera to jeździj po świecie i poznaj ludzi, tradycje tak od od wewnątrz będąc tam.... Aprilia... w każdym kraju są złodzieje, mordercy i patologia ale Ty im nie musisz być !
  • To sarkazm dla prawicowej ideologii. Jezus był Polakiem a raczej jest w religii katolickiej w naszym kraju Królem Polski.
Reklama