UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dlaczego na tym dworcu jest czynna tylko jedna kasa biletowa? I nie mówcie mi że jest biletomat bo kupowanie tam biletów na podróż we dwoje z dwiema przesiadkami to zgroza. Muszą być otwarte trzy normalne kasy i żaden biletomat nie zastąpi człowieka to nie jest kupowanie biletu na tramwaj. A kiedy ukaranie Barnaby za sprzedanie dworca Elbląg Zdrój? Przecież to jawne działanie na szkodę miasta i przyczynienie się do likwidacji kolei nadzalewowej o którą upominają się elblążanie, braniewianie jak i mieszkańcy nadzalewowych miejscowości.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    0
    Sztudent vel Oscar(2025-12-30)
  • @Sztudent vel Oscar - W biletomacie też bym się nie odważył. Jeżdzę daleko czasem i podróże są skomplikowane, rowery, sypialne, proponuje aplikacje. Są niezawodne i sam kreuje podróż bez narzucania przesiadki w 3 minuty.
    4
    4
    Slavek(2025-12-30)
  • @Slavek - Niestety na aplikacjach tez juz sie niemilo rozczarowalem. Np na koleo nie ma wszystkich połączeń. Najpierw sprawdzam sibie na rozkladjazdypkp, tam jest duzo wiecej polaczen ale fatalnie sie tam kupije bilety.
    2
    0
    Sztudent vel Oscar(2025-12-30)
  • @Sztudent vel Oscar - Masz z tym racje, że prosto nie jest i faktycznie nie wszystko pokazuje ale można sobie poradzić, jest łatwiej niż stać w kasie. ja najlepiej wole apki bo mogę sam sobie wybrać miejsce. Zależy jaka trasa.
    0
    1
    Slavek(2025-12-30)
Reklama