UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Który to już pożar w tej firmie?? Pierwszy ciut mniejszy był gdy firma była Płk. Dąbka, drugi dość poważny i widowiskowy był już w Gronowie Górnym i teraz mamy trzeci. Czyli ćwiczenia strażaków (ostatnie)i pożary wcześniejsze nikogo nie nauczyły. Proszę media o dopilnowanie tematu i podanie przyczyny pożaru.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    24
    2
    Tomasz85(2021-11-18)
  • @Tomasz85 - nie Twój interes, media nie są od tego, trzeba było zostać policjantem i prowadzić śledztwo TOMASZU!!!, a "to-masz"ci los - nie wyszło
    8
    3
    "TO-MASZ" CILOS(2021-11-18)
  • @"TO-MASZ" CILOS - Mój interes, bo przez pożar nie mogę pociągiem się poruszać.
  • @"TO-MASZ" CILOS - A nie uważasz, że 3 pożary to trochę dużo ? Może ktoś nie zapewnił odpowiednich zabezpieczeń. Przez ten pożar poszło wiele trujących / rakotwórczych związków w powietrze. Pytanie czy właściciel płacze z tego powodu, czy skaczę z radości bo ma polisę na grube miliony. ..
  • A powiedz mi kolego kiedy te dwa wcześniejsze pożary były. Bo ja tam pracuje prawie 10 lat i sobie żadnego widowiskowego pożaru nie przypominam. Tam nie stały żadne zabrudzone folie, to był towar gotowy do przetworzenia. Nie macie pojęcia a piszecie głupoty.
    6
    6
    Pracownik ml(2021-11-18)
  • @Pracownik ml - @Pracownik ml Nie widział bo takiego pożaru nie było. Ale taki nasz sport narodowy marudzić i wymyślać. A rozwijająca się Firma, dająca pracę ludziom jest solą w oku zawistnych.
    5
    5
    Sport narodowy(2021-11-18)
  • @Pracownik ml - Nie pamiętasz bo podobny pożar był w 2007 roku. A wcześniejszy mały pożar był hmmm. .. 2003 może 2004.
  • @Pracownik ml - Firma istnieje trochę dłużej niż 10 lat, a poważny pożar był w roku 2007,mniej poważny 2003 albo 04.
Reklama