UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • "Otrzymała mieszkanie" iiii wszystko w temacie! Nie podoba się? Wyjazd! Kup sobie takie jakie spełnia Twoje oczekiwania. Ja jestem podatnikiem i nie mam zamiaru wiecznie utrzymać nieprzystosowanych.
  • I pisowcem.
  • Dopóki nie było internetu tylko rodzina wiedziała żeś glupi... wiele ludzi otrzymuje mieszkania z miasta... dużo ludzi wkłada również w nie pieniądze... więc skoro urząd nie przedstawił prawdziwego stanu budynku a osoba wrzuciła w chatę 50 tysi a dzieciakowi każdy ruch sprawia ból i nie może chodzić przez pleśń to chyba raczej nie wina osoby przyjmującej mieszkanie... a jak ma robić wyjazd to niech odadza kasę.
  • Tak naprawdę nie znasz historii tej kobiety i oczerniasz, tylko dlatego, że ma 5 dzieci i dostała mieszkanie. Portel jak zawsze blokuje komentarze pod pomocą dla. ukrainy, ale pozwala opluwać mieszkańców naszego miasta. Brawo wy redakcjo.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    12
    HejterstwoNieZnaGranic(2022-06-20)
  • Ty podatniku jak każdy z nas zastanów się jak coś napiszesz... jeśli jesteś mieszkańcem Elbląga od lat to Twoja babcia czy dziadek przydział mieszkania dostał też - co za obłuda !!
Reklama