UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • właśnie to jest ciekawe kto go wybiera skoro tylu jest przeciwko jego osobie; ) bardzo ciekawe gdzie i jak te głosy zbiera i ma kadencje :) dla Elblaga nie słyszałem i nie widziałem aby on coś zrobił, aby się pochwalił, że coś faktycznego fizycznego zrobił że gospodarka się poprawiła, naprawił coś, ulepszył, nic, tylko straszeni przciwków i kto i tam taki zły a ja lepszy... polityka zastraszania? ale kogo i czym? nikt się tego nie boi i nie rpzejmuje opowieściami z mchu i paproci ale nadal istotne kto go wybiera i potem on z tego zyje, ma kasę, za co? fajna ta polityka, tylko trzeba podpiąc się pod znaną partię i jedziemy z fantasmagoriami :) jak widać na konfliktach można zbijać kapitał; )
  • No niestety tak to działa - szkoła Bolka im bardziej jesteś za, to jeszcze więcej przeciw, konflikt to dwa przeciwne bieguny, plusy dodatnie nie wywołują konfliktu ale jak się, przeciwstawi do tego plusy ujemne to mamy Bolkowiznę w całej krasie, wtedy kariera polityczna zapewniona I nie trzeba jej niczym wspierać, promować, - wystarczą zwykłe słowa... nie chce ale muszem", czy Wy myŝlicie, że nasz Juras nie wie tego? Czy mając motorówkę tyle lat nie kapnął się, że z prądem płynie się łatwiej. Powiem ci jedno dzisiaj chłopie, Juras jak chce to jest na przekopie, nawet jak nie chce i nie ma cofki, takie to o nim już krążą plotki.
Reklama