UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dlaczego na temat świętości osoby Jana Pawła II wypowiadają się ateiści? Rozumiem że mają prawo aby wyrazić opinię ale to mija się z celem bo dla osoby niewierzącej nie ma żadnej świętości. Dla katolika to człowiek Święty, który jest już przed obliczem Boga i wstawia się za nami.
  • ateista srateista, jestem innowiercą, moja religia jest starsza od chrześcijaństwa i nie obrażam żadnej. Stwierdzam fakty. że chrześcijanie wprowadzili tu swoja religię mieczem i krwią! I mam prawo się wypowiadać w każdym temacie bo tzw chrześcijanie katolicy nie maja wyłączności na wszystko. Tak się składa że moim współwiernym nie przeszkadzaja chrześcijanie i ich opinie ale gdy którykolwiek z nas sie wypowie traktuje sie nas z góry. Poganin z poganinem zawsze sie dogada nie za zawiści między poganinem niemieckim czy polskim a katolik? Popatrzcie na siebie jak plujecie na siebie w komentarzach, jedno lepsze od drugiego :) zawiść i nic więcej. Stwierdziłem fakty że karol wojtyła był zwykłym facetem, który sprawował swoja funkcję polityczno religijną i tym zwykłym gościem chciał pozostać. To co sie dziś dzieje to nic jak tylko przeciwstawienie sie jego woli :) gdyby wstał z grobu strzeliłby wam blache w czółko i kazał opamiętać. Z mojej strony stwierdziłem fakt że stał na czele państwa koscielnego które odpowiedzialne jest za pomordowamnie milionów niewinnych innowierców tu w dawnych Prusach, później wyprawy krzyżowe, dalej inkwizycja. .. mam wyliczać dalej? za mordy inkwizycji właśnie Wojtyła przeprosił. .. ahhh a molestowanie i gwałty na chłopcach co dziś już chyba jest normą w kościele? :)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    8
    sabbath(2014-04-27)
Reklama