UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • cenzura, slabo to zorganizowane, tio pudlo na srodku jest potrzebne tam jak piate kolo u wozu
  • Pisowski maruda dawaj jeszcze
  • to Ty wkoło rydza chodzisz w kółko
  • Nie dorosłeś do Pięt nicponiu
  • "Nie dorosłeś do Pięt nicponiu" - ja pokus nie mam, fakt.
  • "Tio pudlo" to miejsce dla obsługi technicznej: fachowców od oświetlenia, nagłośnienia i wszystkiego innego, co widzisz/słyszysz podczas koncertu. Dlaczego na środku? Bo w takim miejscu najlepiej widać i słychać to, co dzieje się na scewnie i w razie problemu można na bieżąco reagować, jeśli coś (dźwięk, światło, efewkty specjalne) jest nie tak. Ale po co spróbować się dowiedzić, po co to jest? Widać, że na koncertach nie bywasz i wiedzy na ten temat nie masz, ale co tam... "Nie znam się, ale sie wypowiem". A teraz marsz do kultury! :-)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    Koncertowa Kanalia(2025-07-01)
  • @Koncertowa Kanalia - dlatego potrzebna jest druga scena zaslaniajaca widowni z tylu caly widok i dzwiek, paradoksalnie zamaist pomagac przeszkadza, skoro jest taka potrzebana moze stac w innym miejscu, wystraczy jeden czlowiek na srodku ktory by sygnbalizowal jesli wystapi jakis problem, wystarczy mu komunikacja z cenralą, . ale to wy zawsze wiece lepiej bo kosicie za te bledy hajs i wszystko jest tip top bo inaczej byscie benkneli za to
  • Niestety nie jest to "druga scena", ale skąd możesz wiedzieć, jak nie byłes na koncercie... Pewne sprawy reguluja przepisy i czy to Ci się podoba, czy nie - tak zostanie. I właśnie póki tak będzie - nikt za to nie "benknie". No i nie wiem, jak wyobrażasz sobie komunikację "technicznych" w trakcie koncertu... Chorąkiewkami, mailem czy gołębiem mają sobie przekazywać wiadomości, kiedy głośno gra muzyka?
    0
    0
    Koncertowa Kanalia(2025-07-01)
  • @Koncertowa Kanalia - językiem migowym bądź smsem ale co tam :)
    1
    1
    Tralala(2025-07-01)
Reklama