UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Uwaga! Opinia zostanie zamieszczona na stronie po zatwierdzeniu przez redakcję.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To moja pierwsza opinia na portelu. Mam kilka uwag do organizatorów: 1) dlaczego na telebimie nie pokazano wizyty Św. Jana Pawła II w Elblągu?, 2) w jakim celu wiceprezydent Elbląga Michał Missan w swoim przemówieniu odwołał się do aktualnego sporu politycznego, nie będącego w żadnym stopniu przedmiotem "Dni Papieskich, 3) brak zdjęć EOK "powala" 4) odrębną sprawą był, biorąc pod uwagę percepcję muzyczną słuchaczy w szerokim słowa znaczeniu - w dużej mierze (moim zdaniem) zły dobór repertuaru. Dowodem jest bis ( przyjęty z aplauzem) i brak utworów w sposób szczególny związany z "Twarzą" Totus Tuus, czyli z Papieżem Polakiem. A takich utworów jest wiele, w tym muzyka góralska ( w miejsce tańców węgierskich). 4) Pani Elżbiecie Szandrosze należą się gratulacje i dowody wdzięczności za Jej dzieło, ale przy okazji zabrakło za przykładem poprzednich lat, wizytówek wszystkich nominowanych w tym roku, chyba że była tylko jedna nominacja.
  • @eude - Ale "what a feeling" pasuje ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Melomanka(2022-10-21)
  • @Melomanka - Przeczytałem tłumaczenie tekstu tej piosenki. Moim zdaniem utwór nie pasował do tematu tego spotkania. Pozdrawiam melomankę.
Reklama